Reka cafe

Reka cafe – et hyggeligt kaffested i Alanya

Da vi hos Eurodan startede med at komme i Alanya for mange år siden, var udvalget af hyggelige cafe og kaffesteder begrænset. Dette er noget der bestemt har ændret sig igennem årene og den dag i dag vrimler det med hyggelige kaffesteder, som også de lokale er glade for at benytte sig af.

Reka cafe Alanya er et hyggeligt kaffested i Alanya, hvor der udover at have en hyggelig atmosfære også er lækker kaffe og så tilbyder de nogen af Alanyas bedste kager. Det er tydeligt at smage at kagerne er lavet med kærlighed og det er nogen gode store stykker kage man får serveret derfra.

Reka cafe ligger centralt placeret i Alanya, i en sidegade bag ved PTT (den på Atatürkgaden). Selvom cafeen ikke ligger placeret ud mod hovedgaden eller anden gade hvor der dagligt kommer mange passerende, så tiltrækker den stadig godt med besøgende, enten gengangere eller folk der har fået den anbefalet. Vi kan også kun give det hyggelige kaffested i Alanya, vores varmeste anbefalinger.

De seneste måneder har Reka cafe lige som alle andre restauranter og cafeer i Tyrkiet, holdt lukket for siddende gæster. Men det er dog stadig muligt at komme og købe en kaffe med på farten eller købe et stykke kage med hjem. Vi må ikke glemme hyggen!

Husk at læse med på vores blog http://vorestyrkiet.dk/ VoresTyrkiet