OM EURODAN TURIZM

Om os.  

Eurodan er et velrenommeret registreret skandinavisk/tyrkisk selskab, der har serviceret europæiske kunder siden 2006.

Eurodan har hovedkontor i Tosmur/Alanya.

Kendetegn for Eurodan er, at vi driver vores firma efter vesteuropæiske normer og standarder med sikkerhed, seriøsitet og god service, som er nøgleordene i den daglige drift. Vi er selv på stedet og taler dansk, engelsk og tyrkisk, ligesom vi selv har kontrol og opsyn med hele vores flåde af biler m.m.

Vi er kendt for at være et troværdigt og seriøst selskab, der yder den bedste service til vore mange europæiske kunder.

 Derfor tør vi kalde os  ”Det sikre valg”  

 

Billeje i Tyrkiet.

Når du vil leje bil i Tyrkiet, er Eurodan det bedste og sikreste valg. Vores næsten nye biler serviceres løbende på autoriserede værksteder og bilerne er alle kaskoforsikrede.

 

Lufthavnstransfer.

Vores professionelle transferafdeling tilbyder et højt serviceniveau med egne busser og biler direkte til og fra lufthavnene i Antalya & Gazipasa til din bolig eller dit hotel i Alanya. Vore chauffører er professionelle og uddannet til personbefordring, ligesom vi har alle lovpligtige transporttilladelser.

 

Udflugter.

Eurodan Group tilbyder udflugter og rejser i Tyrkiet som officiel medlem af Türsab (Sammenslutningen af Tyrkiske Rejsebureauer).

 

Eurodan´s  kerneværdier og vision:

• Vi bygger vores forretning på tillid.

• Vi vil være et sikkert og pålideligt valg.

• Vi er begejstrede for personlig kontakt og gode oplevelser.

• Vi vil være globale i adfærd – med lokal styrke og tilstedeværelse.

Med vores vision og kerneværdier som fundament, lever Eurodan op til forventningerne om at være en ansvarsfuld samarbejdspartner. Dette er dybt forankret i vores livsopfattelse og kultur og som kommer til udtryk på den måde, vi udfører vores daglige handlinger på.

Vores ansvar overfor kunder og samarbejdspartnere er baseret på tillid. Vi er bevidste om, at tillid skal skabes gennem vores måde at agere på og gennem virksomhedens omdømme.

 

Eurodan ”Din trygge partner i Tyrkiet.”

+90 532 495 17 07