Påskebådtur i Alanya og sæsonstart

Her hos Alanya startede vi sæsonen med en fantastisk påskebådtur i Alanya. En skøn tur med dansk hygge i bedste stil, lækker brunch og skønne omgivelser, også selv om solen gemte sig bag skyerne.

Vi har i flere år kørt med vores hyggelige bådtur på en af de skønneste både uden skumparty og høj musik. Vi har hele vinteren glædet os til at komme i gang med årets bådture og hygge med jer der besøger Alanya.  Så selvom solen ikke var med os på årets første bådtur i Alanya, så skinnede solen indeni hos os her hos Eurodan

 

Vi håber og tror på at 2022 bliver en god sæson.

Det er med næsten tårer i øjnene, af taknemmelighed, at vi nu endelig føler, at vi kan sige: vi klarede det - vi kom på den anden side! Eurodan Alanya står her endnu - mere klar end nogensinde.

Gennem de sidste 2 år har vi, som alle andre, måtte kæmpe for overlevelse og for forstanden! Når ens levebrød gennem et årti+ pludselig får revet fundamentet væk under sig - og hele verden ændre sig fra den ene dag til den anden... Ja så mærker man vist at man lever? Og hvad rigtig modstand egentlig vil sige.

Det har været en følelsesmæssig ruchebane at skulle forholde sig til de mere alvorlige situationer såsom smittetal, dødsfald, familiemedlemmers risiko, børnebørn/graviditet og smitterisiko mm... - og samtidig indeni tænke "hvad med os og Eurodan?"

For et firmas overlevelse kan virkelig nærmest banalt at prioriterer, når hele verden taler om dødsfald, overfyldte hospitaler og smittetal.

Derfor har det været 2 år fyldt med kæmpende følelser, prioriteter og tanker! Vi valgte at tage arbejdshandskerne på - vi fik begge beskæftigelse i Danmark og holdte os over vande med nye punkter på vores CV - samtidig med, at vi kæmpede for vores hjertebarn Eurodan flere tusinde km væk.

Med en stor bunke tålmodighed (og frustration) er de 2 år nu gået. Og det troede vi slet ikke skulle ske - men vi klarede det.. Vi kom på den anden side!

Og nu... nu hvor smittetal og dødsfald ikke længere fylder verden... nu hvor vi igen kan trække vejret uden mundbind og bekymring... Nu må vi godt sige: VI KLAREDE DET!

Vi klarede det - og sæsonen 2022 er nu startet!

Vi er hjemme.. Vi er i Alanya... Vi er Eurodan - og vi er klar til sæsonen 2022!!