Taxi og buspriser 2023

Nye takster for taxa- og buspriser i Alanya.

Set med danske øjne er det stadig meget billigt sammenlignet med priserne i Danmark. Fra d. 15/03-2023 er der indført nye priser i de offentlige busser og på taxameteret i taxaerne. Priserne er meldt ud af Alanya Chauffeurs Chambers, og gælder busser og taxaer i Alanya kommune. 

De nye buspriser

- Billet på Kentkort: 10,20 YTL

- Pensionistbillet: 9 YTL

- Studerende: 4,50 YTL 

- Betaling på kort med trådløs betaling: 10,50 YTL 

De nye taxapriser i Alanya

- Startsbeløb: 10 YTL

- 1 km: 16 YTL

- En times ventetid: 54 YTL

- Et minuts ventetid: 0,90 YTL 

- Mindstepris uanset distance: 45 YTL

Dette betyder at uanset hvor langt du kører, så koster en tur i taxa 45 lira mindst. Kender du din destinationsadresse, kan du spørge efter en hurtig pris. Dog anbefales det altid at køre efter Taxameter, da tælleren er helt nøjagtig.

Med de nye priser regner man med, at man undgår taxachauffører der kører uden taxameter, og at køre i taxa bliver en behagelig oplevelse for alle. Husk nu at Taxaer i Alanya accepterer ikke kreditkort som betalingsform. Når du stiger ind i taxa, så husk altid at sikre dig at taxameteret bliver sat til og at det står på 10 lira fra start. Taxameteret viser altid den totale pris for kørslen i lira og som minimum 45 lira, prisen er aldrig pr. Person.

Skulle man opleve problemer med taxi anbefaler vi, at man tager et billede af nummerpladen, den står også på siden af dørene, og melder dem hos Taxici Odasi eller Zabita. 

https://alanya-eurodan.com/index.php