Jysk har åbnet butik i Tyrkiet

Igennem årene, har vi flere gange fået spørgsmålet om der findes Jysk i Tyrkiet og hver gang har vi kunne sige nej. Men nu er der kommet nye boller på suppen, Jysk har nemlig valgt at satse på det tyrkiske marked og åbnede d. 4. Maj 2023, der første butikker i Tyrkiet.

Det er Jysks første nye landeåbning i 3 år. Koncernens direktør Jan Bøgh, udtaler at der ikke er nogen nemme lande at åbne nye butikker tilbage på verdenskortet, og at de kommende Jysk medarbejdere skal arbejde utroligt hårdt for at bringe succesen i land, men han er samtidig ikke i tvivl om det store potentiale der er gemt i Tyrkiet med mere 82 millioner forbrugere.

Ledelsen er opmærksom på de mange og store udfordringer Tyrkiet byder på. Den politiske ustabilitet. Den enorme inflation og den alt andet end stabile valuta. Man beregner også derfor at der nok vil gå lidt længere tid end normalt før Jysk kan begynde at tjene penge i Tyrkiet.

De første 2 butikker er åbnet i Istanbul og planen er at der skal komme flere. Det er også muligt at bestille varer online på Jysk hjemmeside til levering – men i første omgang til Marmara regionen. Altså ingen Jysk dyner og puder til Alanya - endnu.