QUAD SAFARI

Adrenalin, spændende eventyr, ren luft og smukke udsigter

Udflugtsbeskrivelse

Vil du gerne opleve adrenalin, spændende eventyr, ren luft og smukke udsigter, så tilbring en dag på en 4 - hjulet motorcykel - mere officelt kendt som en All Terrain Vehicle eller mere enkelt; ATV.

Du vil race gennem fyrreskove og plaske gennem mudrede vandløb langt væk fra byen, støjen og forureningen. Der vil være masser af snoede stier som vil holde dig på tæerne.

Quad Safari  tilbyder dig en uforglemmelig safari tur, som du kan dele med din familie og venner. Mærk brisen og blodet pumpe gennem dine blodårer på denne spændende ca. 20 km´s lange quad safari tur.

Vi starter med en kort orientering og en ca. 20 min. praktik leksion, hvor det grundlæggende bliver sat på plads.

På hele turen vil du blive fulgt af professionelle instruktører. Ligeledes vil en fotograf tage billeder under turen, som du har mulighed for at købe bagefter.

Husk tøj der må blive beskidt, gode sko, evt. et tørklæde, sollotion og småpenge (til drikkelse, is og fotos.)

Bemærk venligst:

Deltagerne skal selv sørge for at være forsikret. Quad Bike Safari er tilladt fra 18 år. Yngre personer kan også deltage men de skal køre med en forælder eller værge. Den maksimale vægt på en boogie er 110 kg.

Af sikkerhedsmæssige årsager er hurtig kørsel på en boogie ikke tilladt. Vi anbefaler heller ikke gravide eller folk med for højt blodtryk at deltage. 

Prisen er: 

40€ ved 1 pers. på ATW 

45€ ved 2 pers. på ATW 

 

Prisen inkluderer:

• Transport til området

• ca. 20 km kørsel

• Hjelm

Turen afvikles af eksternt Tursab reg. agentur og der må påregnes flere opsamlingssteder undervejs og flere nationaliteter sammen. Eurodan kan ikke drages til ansvar ved ændringer i turens sammensætning eller afvikling af denne.

Pris:

Pris voksne : 40 €
Pris Børn 6 - 11 år : 5 €

Udflugtsdage

Alle dage / Every day / ежедневно

Reservations informationer

Betalingsform :

Total pris: 40€

Passport information

Iflg. de sidste nye opdateringer i lovgivningen, ønsker de Tyrkiske myndigheder på forespørgsel at kunne få oplyst passagerernes fulde navn og pasnummer.
Hvis du ikke lige har pasnummer kan det eftersendes på e-mail til os.
Alle informationer vil blive behandlet fortroligt og kun anvendt på forespørgsel fra myndighederne.

Bemærkning:

+90 532 495 17 07