PAMUKKALE - 2 DAGS TUR MED DANSK LEDSAGER

En af Tyrkiets største attraktioner - med dansk hygge.

Udflugtsbeskrivelse

Rejs med tilbage i tiden og oplev de radioaktive mineraler, de græske guder og krigere på et af verdens mest historiefyldte områder: Pamukkale.

Nu inviterer vi hos Eurodan Alanya Dem med på en helt uforglemmelig historisk rejse til dette unikke område.

Pamukkales bomuldsslot er et naturområde, som strækker sig over flere km i Denizli provinsen. Det hvide bjerg er centrum for området og langs bjergsiden finder man altså intet mindre end 17 kilder med temperaturer mellem 35 og 100 grader. Den berømte og velkendte hvide farve, som har givet bjerget navnet ”bomuldsslottet” kommer af de radioaktive mineraler, der har skabt travertinerne og de små opspring af det mineralholdige vand.

På udflugten vil vores guide fortælle om områdets historie og opførelse og der vil være rig mulighed for at opleve det enorme område helt på egen hånd. Hvis I bevæger jer få meter bag det storslåede slot kommer i til den historiske perle: de antikke og velbevarede ruiner af den græsk-romerske storby Hierapolis. Når man ankommer til området er det som at træde tusinder af år tilbage i tiden og man befinder sig omringet af det storslåede landskab fyldt med ruiner, minder og historie. Her kommer vi helt tæt på bebyggelse tilbage til 300 år f.v.t. og de udhuggede granit bygninger, bade og templer står stadigt den dag i dag. Ruinerne bevidner at de mange tusinde indbyggere bekendte sig til alt fra de græske guder.

Den dag idag står Hierapolis ruiner velbevarede og hele området er en uforglemmelig historisk oplevelse hvor man får lov at træde tusinder år tilbage og opleve storbyen.  Området er stadigvæk under udgravning men særligt nævneværdigt er byens port "Frontinus", som man mente var indgangen til byen. Ligeledes står hundredvis af små ruiner overalt i området. I kan blandt andet også gå til den imponerende bebyggelse: Amfiteateret, som menes at være bygget af den romerske kejser Hadrian omkring 50 år f.v.t.


Og særligt, som ikke må forglemmes, er områdets berømte "Kleopatras pool". I har fri mulighed for at betale Jer til en indgang i denne skønne og unikke oplevelse. Det mineralholdige og varme vand i området er blevet udnyttet til en naturlig pool; som giver alle mulighed for at bade ovenpå ruinerne af Hierapolis.

På denne 2 dages udflugt kører vi på 2. dagen til den historiske autentiske by Karahayet, som igen bliver en unik oplevelse. Karahayet er kendt for sine røde kildespring og varme mudderbade. Indtil for få år siden var byen en berømt perle blandt indbyggere og godt gemt fra turister. Derfor er det en helt særlig oplevelse at vandre i de lokale gader og samtidig dyppe fødderne i de røde kildespring, som står frit på gadeplan. Karahayet har også en moske, som vi besøger.

Efterfølgende gør vi et sidste stop i Denizli, som er Tyrkiets 2. største tekstilproducent. Her er der fritid til at slentre i gaderne og gøre sig gode køb af blandt andet tekstiler såsom sengetøj, tæpper, håndklæder mm. Her er der også mulighed for at få en lokal tyrkisk frokost inden vi sætter os i bussen på den sidste strækning mod Alanya.

Pamukkale udflugten er for Jer, som ønsker at komme med på en historisk tidsrejse der byder på absolut uforglemmelige oplevelser, udsigter, kultur og traditioner.
 

På vores udflugt til Pamukkale har vi udvidet vores program med nogle unikke oplevelser ,som man ellers ikke får hos andre udbyder og dansk ledsager er inklusiv i turen. Vores danske ledsager fortæller og underholder på hele turen og derudover tager vi os tid til at vise jer lidt ekstra og lidt mere detaljeret, på vores udflugt. Vi har skåret alle kommissions-ture fra på vores udflugter. Vi kører vores udflugter med mindre grupper med skandinavere og fokuserer på hygge og samvær med vores gæster.

 

Afgang fra Eurodan kl.: 06:00  (der er mulighed for opsamling, se tabel ved booking)

Hjemkomst næste dag ca. 18:30

 

 Inkluderet i prisen:

 • Kørsel & dansk ledsager.
 • 2. dags morgenmad.
 • Overnatning i dobbeltværelse på standard hotel. (tillæg for enkeltværelse 20€)
 • Entre til Pamukkale og Hierapolis.

 

Ikke inkluderet:

 • Entre til svømning i Cleopatras pool.
 • Drikkevarer til måltider.
 • 1. dags morgenmad & 2. dags frokost

 

Husk:

 • Gode sko
 • Varm trøje
 • Pas
 • Kamera
 • Badetøj
 • Godt humør

 

Turen gennemføres ved min. 8 personer

"Forbehold for prisændring og varslet turistskat"

Pris:

Pris voksne : 200 €
Pris Børn 6 - 11 år : 180 €

Udflugtsdage

04.09-2024

Video

Reservations informationer

Betalingsform :

Total pris: 200€

Passport information

Iflg. de sidste nye opdateringer i lovgivningen, ønsker de Tyrkiske myndigheder på forespørgsel at kunne få oplyst passagerernes fulde navn og pasnummer.
Hvis du ikke lige har pasnummer kan det eftersendes på e-mail til os.
Alle informationer vil blive behandlet fortroligt og kun anvendt på forespørgsel fra myndighederne.

Bemærkning:

+90 532 495 17 07