BRUNCH MED SKØN UDSIGT

Zencefil Boutique Restaurant & café

Udflugtsbeskrivelse

Rundt om i Alanya  - både i bjergene, ved Dim cay floden og tæt på Middelhavet finder man en masse brunch restauranter, som byder på alt hvad hjertet begærer. 

Vi kører til Zencefil restauranten, som har den skønneste beliggenhed i nærheden af den gamle Kösk restaurant. Stedet ejes og beboes af Babaoglu familien, en af de ældste familier i Alanya.

Restaurantens “signaturret” er først og fremmest deres berømte morgenmad, hvor alt er hjemmelavet til perfektion og det kan smages - og duftes.

Glæd dig til at smage de 5 kvalitets oste, som bliver serveret med en honning som er hentet hjem specielt til restauranten fra byen Hatay og til alle de andre skønne hjemmelavede delikatesser, som også har et stænk af det udefinerbare, det lidt bedre! 

Her er komfort, udstrakt service og smil en selvfølge, - og med byens bedste udsigt oveni, kan man ikke andet end koble helt af og hengive sig til afslapning og nydelse hos “Babaoglu familien”. 

Der er lagt op til endnu en hyggelig - og lidt udover det sædvanlige, brunch oplevelse.

 

Inklusiv i prisen:

  • Kørsel til/fra Restaurant.
  • Brunch.
  • Te.
  • Kaffe 1 kop.
  • Juice 1 glas. 

 

Pris:

Pris voksne : 30 €
Pris Børn 6 - 11 år : 30 €

Udflugtsdage

Alle dage / Every day / ежедневно

Video

Reservations informationer

Betalingsform :

Total pris: 30€

Passport information

Iflg. de sidste nye opdateringer i lovgivningen, ønsker de Tyrkiske myndigheder på forespørgsel at kunne få oplyst passagerernes fulde navn og pasnummer.
Hvis du ikke lige har pasnummer kan det eftersendes på e-mail til os.
Alle informationer vil blive behandlet fortroligt og kun anvendt på forespørgsel fra myndighederne.

Bemærkning:

+90 532 495 17 07