EURODAN BANANTUR - HALVSDAG UDFLUGT

Banantur kun hos Eurodan

Udflugtsbeskrivelse

Gå helt BANANAS med os fra Eurodan på denne én-dags udflugt til en tyrkiske bananplantage.

Denne udflugt er en sær-oplevelse, der bringer Jer helt tæt på det tyrkiske landbrug, præcis som de lokale praktiserer det! Dagen starter klokken 09.30 fra vores eget kontor i Tosmur. 

Ved vores ankomst til plantagen vil vi først og fremmest blive overvældet af størrelsen på disse drivhuse. De smukke bananblomster er måske i flor- og det siges at hvis man kommer på det rigtige tidspunkt, kan man faktisk HØRE bananblomsten flække sin skal når bananen blomstre: denne proces kaldes ”giving branche”.

Mens vi fortæller vidt og bredt om bananproduktion i Tyrkiet, vil vi slentre rundt i plantagen med den storståede natur i baggrunden. 

Herefter kører vi til det lokale pakkeri i Kestel, hvor vi kommer helt tæt på processen ”fra plantage til marked”. Dette er en helt særlig oplevelse, som virkelig bringer os tæt på hvordan de lokale tyrkeres leveveje kan foregå. Her nyder vi lidt godt til ganen og vil blive budt den traditionsrige tyrkiske te og selfølgelig banankage.

Vores bananudflugt blev en realitet I 2018 og har siden været én af vores mest populære! Det er en skøn, hyggelig og unik oplevelse, som ingen andre udbyder i Alanya. Og så byder den selvfølgelig på smagsprøver af de lækre bananer.

Derfor skal du vælge os:

Hos Eurodan vil vi gerne gøre lidt (meget) ekstra for vores kunder.

På vores Banan udflugt er en unik oplevelse som vi er de eneste i Alanya der tilbyder. Hos Eurodan tager vi os tid til at vise jer lidt ekstra, og lidt mere detaljeret omkring vores udflugtsmål. Vi har skåret alle kommissions-ture fra på vores udflugter.

Vi kører udflugter med mindre grupper med skandinavere og fokuserer på hygge og samvær med vores gæster.

 

Afgang fra Eurodan kl.: 09:30  (der er mulighed for opsamling, se tabel ved booking)

Hjemkomst  ca. kl.: 12:30

 

Inkluderet i prisen:

  • Kørsel & dansk ledsager

  • Banankage og tyrkisk te

​Turen gennemføres ved minimum 8 personer

Turen er ikke egnet for gangbesværede, Gode lukkede sko er at foretrække. Vær opmærksom på at banansaften kan give pletter på tøjet.

Pris:

Pris voksne : 25 €
Pris Børn 6 - 11 år : 15 €

Udflugtsdage

04.04 - 25.04 - 09.05 - 24.05 - 06.06 - 13.06 - 04.07 - 11.07 -

Video

Reservations informationer

Betalingsform :

Total pris: 25€

Passport information

Iflg. de sidste nye opdateringer i lovgivningen, ønsker de Tyrkiske myndigheder på forespørgsel at kunne få oplyst passagerernes fulde navn og pasnummer.
Hvis du ikke lige har pasnummer kan det eftersendes på e-mail til os.
Alle informationer vil blive behandlet fortroligt og kun anvendt på forespørgsel fra myndighederne.

Bemærkning:

+90 532 495 17 07